Då gjer me oss klar for ein tur over dammen!

Kalenderen seier at det er sommar – sjølv om hverken utsikt frå stoveglaset eller gradestokken seier seg einig… Men kalenderen på mobilen seier også at det no berre er to timar til flyet lettar frå Flesland, så då får me stola på at det er på tide å reisa på sommarferie!

I år er det tenåringane i huset som har fått bestemma reisemål og innhald. Så då vert det storbyferie og roadtrip i USA og slaraffenliv på ei strand på Turks and Caicos. Eller det er i alle fall det som er planen… I den grad me har ein plan. Lenge hadde me flybillettar til/frå New York, og dett var dett. Men ein regntung junisundag fekk me litt meir orden i sysakene, så no står koffertane pakka og klare, me har sjekka inn på alle tre flightane som skal ta oss “over there” og me har booka eit hotell med takterrasse midt på Manhattan. Vilde fann nemleg ut at det skjer noko spesielt i USA fjerde juli…

Me reknar med at USA er eit rimeleg greit land å farta rundt i (på tross av enkelte personar sine uforutsigbare sprell…) og satsar på å senda små livsteikn via denne bloggen etterkvart som me opplever meir eller mindre kuriøse stader og folk. Tilbake på vestlandet tidsnok til skulestart!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s